Webdesign voor kleine bedrijven en ZZP’ers

Waarom je een website nodig hebt

Het hebben van een website trekt nieuwe klanten aan en levert jouw bedrijf geld op

Een professionele website zorgt ervoor dat een bedrijf direct veel betrouwbaarder overkomt

Met een website kan je jouw merk zo positioneren dat je de klanten aantrekt waarnaar je opzoek bent

Door duidelijk te positioneren waar jouw bedrijf voor staat vergroot je de kans dat klanten bij jou kopen

Het hebben van een website bespaard veel tijd omdat jouw website antwoord kan geven op veel gestelde vragen en verzoeken

Je kan jouw producten en/of diensten op de best mogelijke manier presenteren op je eigen website

Klanten verwachten dat je een website hebt en zijn online op zoek naar informatie over jouw bedrijf

Al je concurrenten hebben een website

Wil je jouw website door mij laten maken?

Hoe ik jou kan helpen

Ik kan een professionele WordPress website voor je maken. De doelgroep waar ik mij op richt zijn voornamelijk kleine bedrijven en ZZP’ers.

Veel websites worden gemaakt met pagebuilders plugins omdat dit voor de maker veel tijd bespaard. Dit gaat echter ten koste van de snelheid van je website. Ik zal daarom bij het maken van je website hier nooit gebruik van maken.

Het is voor mij belangrijk dat je website er professioneel uit ziet zodat het de geloofwaardigheid van jouw bedrijf vergroot. Daarnaast moet de website functioneel zijn waardoor bezoekers gemakkelijk de informatie vinden waar ze naar op zoek zijn. En de website moet bezoekers enthousiast maken over jouw bedrijf.

WordPress

De websites die ik maak draaien op het CMS WordPress. Dit zorgt ervoor dat de website erg gebruiksvriendelijk is en je eenvoudig kleine aanpassingen kan doen zonder dat je hiervoor technische kennis nodig hebt zoals bijvoorbeeld het aanpassen en/of publiceren van teksten.

GeneratePress

Ik maak gebruik van het thema GeneratePress bij alle websites die ik maak. Dit is een premium WordPress thema dat zich focust op snelheid, stabiliteit en toegankelijkheid. Dit zorgt ervoor dat je website optimaal presteert voor zowel bezoekers als zoekmachines.

Werkwijze

Kennis maken

De kennismaking is bedoeld om elkaar beter te leren kennen, helder te krijgen waarom je een website nodig hebt en hoeveel dagen het project in beslag gaat nemen.

Als eenmaal duidelijk is wat voor website je nodig hebt en ik je daarmee kan helpen dan kunnen we beginnen met de voorbereiding.

Voorbereiding

Voordat de website ontwikkeld kan worden is het tijd om je bedrijf en merk te leren kennen en op basis hiervan een strategie te bedenken die aansluit bij jouw doelen.

Tijdens de voorbereiding lever je alle content (teksten en/of afbeeldingen) die je hebt aan. Als je hier hulp bij nodig hebt kan ik je voorstellen aan een schrijver.

Ontwikkeling

Ik maak jouw website met behulp van het gebruiksvriendelijke CMS WordPress. Tijdens het maken zal ik updates laten zien en om feedback vragen.

Ik zorg ervoor dat je website snel en gebruiksvriendelijk is en een geweldige gebruikerservaring biedt. Ik test je website op verschillende apparaten, zodat zeker is dat je website overal goed werkt en er goed uit ziet.

Lancering & support

Als alles naar wens is kan je website gelanceerd worden. Als je website eenmaal live is leg ik je uit hoe je de website heel eenvoudig kunt onderhouden, zodat je niet vast zit aan maandelijkse onderhoudskosten. Mocht je de website niet zelf willen onderhouden kan ik je voorstellen aan bedrijven die dit voor je kunnen doen.

Na de lancering volgt een periode van 10 dagen van support zodat je mij vragen kan stellen als je ergens niet uitkomt en om zeker te weten dat je blij bent met het eindresultaat.

Ben je geïnteresseerd om samen te werken?

Hoeveel kost een WordPress website?

Ik kan een professionele website voor je maken vanaf €995.
De prijs hangt onder andere af van uit hoeveel pagina’s je website moet bestaan. De exacte prijs zal daarom tijdens de kennismaking worden afgesproken.

Je website kan bijvoorbeeld bestaat uit de volgende pagina’s: homepage, diensten, over ons, blog en contact. Hieronder lees je een overzicht wat er zoal mogelijk is voor deze prijs.

Inclusief

Het installeren van een WordPress thema

Het opmaken van je website op basis van de thema instellingen en indien nodig CSS

Het (op)maken van pagina’s met de door jou aangeleverde content met Gutenberg

Het maken van het menu

Het maken van een contactformulier

Het installeren en instellen van (gratis) plugins

Hulp (voor een periode van 10 dagen) om je te leren de website zelf bij te kunnen houden

Exclusief

Domeinnaam, hosting en het instellen van je SSL certificaat

Het instellen van eventuele e-mailaccounts

Installeren van WordPress

Het kopen van eventuele premium plugins en (stock)foto’s

Het schrijven van de content

Het instellen van Google Analytics

Ervoor zorgen dat je aan de AVG voldoet

Een verdere toelichting kan je vinden in de voorwaarden